Kallion Sävel: Herkulliset makuelämykset lounasaikaan

Historiallinen miljöö ja tunnelma

Kallion Sävel sijaitsee keskellä Helsingin uutta ravintolakeskittymää, Hakaniemen torin laidalla. Tämä alue on tunnettu vilkkaasta ja eläväisestä ilmapiiristään. Ravintolamme miljöö on ainutlaatuinen, sillä se sijaitsee Lars Sonckin suunnittelemassa Arena-talossa, joka on rakennettu jo 1920-luvulla. Tämä historiallinen rakennus tuo oman erityisen tunnelmansa vierailuun.

Meillä on kunnia toimia näin merkittävässä rakennuksessa, jossa on toiminut mm. Arena-teatteri vuodesta 1929. Tämä historia näkyy ja tuntuu ravintolassamme, ja se luo täydellisen ympäristön rentoutumiseen ja nautiskeluun. Tule kokemaan ainutlaatuinen tunnelma, joka yhdistää menneen ajan viehätyksen ja nykypäivän mukavuudet.

Monipuolinen lounasvalikoima

Arkisin tarjoamme herkullisen kotiruokalounaan, joka sisältää runsaan salaattipöydän ja monipuoliset pääruoat. Lounasbuffetistamme löytyy vaihtoehtoja niin lihaa rakastaville kuin kasvisruokailijoillekin. Meillä jokainen löytää varmasti jotain mieleistään.

Lounasvalikoimamme on suunniteltu siten, että se tarjoaa vaihtelua ja makuelämyksiä joka päivä. Voit nauttia esimerkiksi perinteisiä suomalaisia ruokia tai kokeilla jotain uutta ja jännittävää. Meidän lounas on täydellinen tapa katkaista päivä ja nauttia hyvästä ruoasta mukavassa ympäristössä.

Erikoiskahvit ja juomavalikoima

Ravintolassamme voit nauttia myös erikoiskahveja, jotka valmistetaan huolella valituista pavuista. Kahvimme ovat täydellinen lisä lounaan jälkeen tai rentouttavaan hetkeen ystävien kanssa. Tarjoamme myös laajan valikoiman oluita, mielenkiintoisia viinejä ja laadukkaita cocktaileja.

Juomavalikoimamme on suunniteltu täydentämään ruokalistaamme ja tarjoamaan jokaiselle jotakin. Olitpa sitten oluen ystävä tai viinien tuntija, meiltä löydät varmasti jotain, joka sopii makuusi. Tule nauttimaan lasillinen ja koe, miten juomamme täydentävät makuelämyksiäsi.

Viihtyisä ympäristö ja paikalliskulttuuri

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota vieraillemme viihtyisän ympäristön, jossa voi rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta. Ravintolamme sisustus ja tunnelma heijastavat stadilaista paikalliskulttuuria, ja meillä voit tuntea olosi kotoisaksi heti ensikäynnistä lähtien.

Paikalliskulttuuri näkyy myös ruokalistassamme, joka on suunniteltu suomalaisia raaka-aineita ja perinteitä kunnioittaen. Tule kokemaan, miten yhdistämme paikalliset maut ja modernin keittiön parhaat puolet. Meillä voit nauttia herkullisista makuelämyksistä ja samalla tutustua Helsingin rikkaaseen kulttuuriperintöön.

Helppo saapua myös ilman varausta

Kallion Sävel sijaitsee keskeisellä paikalla, joten meille on helppo saapua niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Hakaniemen tori ja Kauppahalli ovat aivan vieressä, joten voit yhdistää vierailusi myös muihin alueen nähtävyyksiin ja palveluihin.

Meille voit tulla syömään tai lasilliselle ilman varausta. Haluamme, että vierailusi on mahdollisimman vaivaton ja mukava. Tervetuloa nauttimaan herkullisista makuelämyksistä ja viihtyisästä tunnelmasta Kallion Säveleen!