Kallion Sävel – Kasvisruokaa ja kortteliravintolan tunnelmaa

Kasvisruokien kiehtova maailma

Kasvisruoka on noussut suureen suosioon, ja me Kallion Sävelessä haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta. Kasvisruokavaihtoehtomme ovat huolella suunniteltuja, jotta jokainen ateria tarjoaa sekä makuelämyksiä että ravitsevuutta. Olipa kyseessä täyteläinen kasvisburgeri tai kevyet ja raikkaat salaatit, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Me ymmärrämme, että kasvisruokailu ei ole vain trendi, vaan tapa elää terveellisemmin ja ympäristötietoisemmin. Siksi käytämme lähialueiden tuottajien raaka-aineita, jotka tukevat kestävää kehitystä ja tuovat pöytään tuoreuden, jota arvostamme.

Kortteliravintolan ainutlaatuinen tunnelma

Kallion Sävel sijaitsee historiallisessa Arena-talossa, joka on ollut osa Helsingin sykettä jo vuosikymmeniä. Ravintolamme miljöö yhdistää vanhan ajan charmia ja modernia mukavuutta, luoden lämpimän ja kutsuvan ilmapiirin. Täällä voit nauttia ateriasi rentouttavassa ympäristössä, jossa historia kohtaa nykypäivän. Meille on tärkeää, että jokainen asiakas tuntee olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi meille. Olitpa sitten paikallinen asukas tai kaupungin vierailija, kortteliravintolamme tarjoaa paikan, jossa voit kokea aidon Helsingin hengen ja nauttia laadukkaasta palvelusta.

Monipuoliset makuelämykset

Menuumme on suunniteltu monipuolisuutta silmällä pitäen. Tarjoamme herkullisia vaihtoehtoja niin lihansyöjille kuin kasvissyöjillekin, jotta jokainen löytää jotakin mieluisaa. À la carte -listamme sisältää useita eri osioita, joista löytyy niin perinteisiä suomalaisia makuja kuin kansainvälisiäkin herkkuja.

Asiakkaamme arvostavat esimerkiksi Sävelen Tapakset -osiotamme, joka tarjoaa pientä purtavaa jaettavaksi tai nautittavaksi yksin. Myös erikoiskahvimme ja laadukkaat cocktailimme ovat keränneet kiitosta asiakkailtamme, jotka etsivät jotain erityistä juomavalikoimasta.

Ympäristöystävällisyys ja paikallisuus

Panostamme ympäristöystävällisyyteen kaikessa toiminnassamme. Käyttämämme raaka-aineet ovat mahdollisimman paljon paikallisia, mikä vähentää kuljetusten aiheuttamaa ympäristökuormitusta ja tukee paikallista taloutta. Tämä näkyy myös ruokiemme laadussa – tuoreet ainekset maistuvat paremmalta. Lisäksi kiinnitämme huomiota jätteen määrän minimointiin ja kierrätykseen. Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme paitsi maistuvia myös kestävästi tuotettuja aterioita.

Tervetuloa nauttimaan!

Olitpa sitten etsimässä paikkaa herkulliselle lounaalle, maittavalle illalliselle tai vain rentouttavalle drinkille, Kallion Sävel tarjoaa täydellisen ympäristön. Varaa pöytä tai poikkea paikan päälle – meidän ovemme ovat aina avoinna toivottamaan sinut tervetulleeksi.

Meillä on ilo palvella sinua ja tarjota elämyksiä, jotka tekevät jokaisesta vierailusta erityisen. Nähdään pian!