Kallion Sävel -kortteliravintolan herkulliset lounasvaihtoehdot

Monipuoliset lounasvaihtoehdot

Meillä Kallion Sävelessä tarjoamme laajan valikoiman lounasvaihtoehtoja, jotka sopivat jokaiseen makuun. Olitpa sitten lihaa rakastava herkuttelija tai kasvisruokailija, löydät varmasti jotain mieleistäsi. Lounaslistamme vaihtuu päivittäin, joten voit aina odottaa uusia ja jännittäviä makuelämyksiä.

Runsas salaattipöytämme on täydellinen aloitus lounaalle. Se sisältää tuoreita ja värikkäitä raaka-aineita, jotka tuovat energiaa ja vitamiineja päivääsi. Salaattipöydän lisäksi tarjoamme herkullisia pääruokia, jotka valmistetaan huolella valituista suomalaisista raaka-aineista.

Buffet ja lautasannokset

Arkisin tarjoamme kotiruokalounaan, joka sisältää sekä buffetin että lautasannoksia. Buffetista löydät monipuolisia vaihtoehtoja, kuten liha-, kala- ja kasvisruokia. Lautasannokset puolestaan tarjoavat mahdollisuuden nauttia tarkkaan harkituista ja kauniisti asetelluista annoksista.

Buffet on erinomainen valinta, jos haluat maistella useampia ruokalajeja kerralla. Lautasannokset taas sopivat niille, jotka haluavat nauttia rauhassa yhdestä täydellisesti valmistetusta annoksesta. Molemmat vaihtoehdot takaavat, että saat vatsasi täyteen ja mielesi tyytyväiseksi.

Erikoiskahvit ja juomavalikoima

Lounaan jälkeen voit rentoutua nauttien erikoiskahveistamme. Valikoimassamme on muun muassa cappuccino, latte ja espresso, jotka valmistetaan laadukkaista kahvipavuista. Kahvin ystäville meillä on tarjota myös erilaisia makusiirappeja, joilla voit tuunata juomasi juuri mieleiseksesi.

Juomavalikoimamme ei rajoitu pelkästään kahveihin. Tarjoamme myös laajan valikoiman oluita, mielenkiintoisia viinejä ja laadukkaita cocktaileja. Näin voit täydentää lounaskokemuksesi juuri sinulle sopivalla juomalla.

Viihtyisä ympäristö ja stadilainen tunnelma

Ravintolamme sijaitsee historiallisessa Arena-talossa, joka on rakennettu 1920-luvulla. Tämä antaa ravintolallemme ainutlaatuisen ja viihtyisän ilmapiirin, jossa voit nauttia lounaastasi rauhassa. Hakaniemen torin läheisyys tuo mukanaan stadilaisen paikalliskulttuurin, joka näkyy ja tuntuu ravintolassamme.

Meille on tärkeää, että vierailijamme tuntevat olonsa kotoisaksi ja rentoutuneeksi. Siksi olemme panostaneet viihtyisään sisustukseen ja ystävälliseen palveluun. Tule nauttimaan lounaasta yksin, ystävien tai perheen kanssa – meillä olet aina tervetullut.

Helppo saavutettavuus ja joustavat varaukset

Ravintolamme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Hakaniemessä, joten meille on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Hakaniemen tori ja Kauppahalli ovat aivan vieressä, joten voit yhdistää lounashetken mukavaan kaupunkikierrokseen.

Voit tulla syömään tai nauttimaan lasillisen ilman varausta, mutta suosittelemme varaamaan pöydän etukäteen, jos haluat varmistaa paikkasi. Näin voimme taata, että saat parhaan mahdollisen palvelun ja kokemuksen ravintolassamme.