Makuelämyksiä lounaalla suomalaisista raaka-aineista Kallion Sävelessä

Suomalaiset raaka-aineet lounaan perustana

Me Kallion Sävelessä olemme ylpeitä suomalaisista raaka-aineista, joita käytämme lounasannoksissamme. Kotimaiset tuotteet takaavat tuoreuden ja laadun, joka näkyy ja maistuu jokaisessa annoksessa. Suomalaiset raaka-aineet ovat paitsi maukkaita, myös ekologinen valinta, sillä ne tukevat paikallista tuotantoa ja vähentävät kuljetuksesta aiheutuvia päästöjä.

Valikoimamme kattaa laajan kirjon kotimaisia herkkuja, kuten tuoreita vihanneksia, laadukasta lihaa ja kalaa sekä paikallisia maitotuotteita. Näistä raaka-aineista valmistamme monipuolisia ja ravitsevia lounasannoksia, jotka sopivat niin lihaa rakastaville kuin kasvisruokailijoillekin. Meille on tärkeää, että jokainen vierailija löytää jotain herkullista nautittavakseen.

Monipuolinen lounasvalikoima

Arkisin tarjoamme monipuolisen kotiruokalounaan, joka sisältää runsaan salaattipöydän lisäksi herkulliset pääruoat buffetissa ja lautasannoksina. Salaattipöydästämme löytyy aina tuoreita ja raikkaita vaihtoehtoja, jotka täydentävät pääruokia erinomaisesti. Buffetista voit valita mieleisesi annoksen, ja lautasannokset tarjoillaan suoraan pöytään.

Lounasvalikoimamme vaihtuu päivittäin, jotta voimme tarjota asiakkaillemme aina uusia makuelämyksiä. Käytämme sesongin parhaita raaka-aineita, joten voit olla varma, että annoksesi on aina tuore ja maukas. Meillä on myös erikoisruokavalioita noudattaville sopivia vaihtoehtoja, joten jokainen voi nauttia lounaastaan huoletta.

Viihtyisä ympäristö ja stadilainen tunnelma

Kallion Sävel sijaitsee historiallisessa Arena-talossa, joka on rakennettu 1920-luvulla. Ravintolamme miljöö on ainutlaatuinen yhdistelmä historiaa ja modernia mukavuutta. Meille on tärkeää, että asiakkaamme voivat rentoutua ja nauttia lounaastaan viihtyisässä ympäristössä. Sisustuksemme ja tunnelmamme heijastavat stadilaista paikalliskulttuuria, joka tuo oman lisänsä ruokailukokemukseen.

Ravintolamme on remontoitu alkuvuodesta 2024, ja olemme panostaneet erityisesti asiakasviihtyvyyteen. Meillä voit nauttia lounaasi rauhassa, olitpa sitten kiireinen liikematkailija tai rentoutumista kaipaava paikallinen. Tule yksin, ystävien tai perheen kanssa – meillä on tilaa kaikille.

Erikoiskahvit ja juomavalikoima

Lounaan jälkeen voit nauttia erikoiskahveistamme, jotka valmistetaan huolella valituista pavuista. Kahvivalikoimamme kattaa niin perinteiset suodatinkahvit kuin erikoisemmat espressopohjaiset juomat. Meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme laadukkaita juomia, jotka täydentävät ruokailukokemuksen.

Lisäksi tarjoamme laajan valikoiman oluita, mielenkiintoisia viinejä ja laadukkaita cocktaileja. Juomavalikoimamme on suunniteltu siten, että se sopii täydellisesti lounasannostemme kanssa. Voit valita juoman, joka täydentää makuelämyksesi ja tekee lounashetkestäsi entistä nautinnollisemman.

Tervetuloa nauttimaan lounaasta

Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi Kallion Säveleen nauttimaan herkullisesta lounaasta. Meille voit tulla syömään tai lasilliselle, varauksella tai ilman. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen ruokailukokemuksen, joka perustuu laadukkaisiin suomalaisiin raaka-aineisiin ja viihtyisään ympäristöön.

Nähdään uudessa Sävelessä – tule kokemaan stadilainen tunnelma ja nauttimaan maukkaista lounasannoksistamme. Meillä jokainen vierailu on makuelämys, joka jää mieleen. Tervetuloa!