Viihtyisä ympäristö lounaalle Kallion historiallisessa miljöössä

Historiallinen miljöö ja sen viehätys

Kallion alue Helsingissä on tunnettu rikkaasta historiastaan ja eläväisestä kulttuuristaan. Alueella on monia historiallisia rakennuksia ja paikkoja, jotka kertovat kaupungin menneisyydestä. Yksi näistä on Arena-talo, joka on ollut osa Kallion maisemaa jo 1920-luvulta lähtien. Tämä Lars Sonckin suunnittelema rakennus on toiminut monenlaisten kulttuuritapahtumien näyttämönä, ja sen historia tuo oman erityisen tunnelmansa alueelle.

Meidän ravintolamme, Kallion Sävel, sijaitsee juuri tässä historiallisessa miljöössä. Arena-talon ja Hakaniemen torin läheisyys luo ainutlaatuisen ympäristön, jossa voi nauttia lounasta. Historiallinen ympäristö yhdistettynä moderniin sisustukseen tekee ravintolastamme viihtyisän paikan, jossa menneisyys ja nykyisyys kohtaavat harmonisesti.

Monipuolinen lounasvalikoima

Meillä on laaja valikoima lounasvaihtoehtoja, jotka sopivat niin lihan ystäville kuin kasvisruokailijoillekin. Arkisin tarjoamme kotiruokalounaan, joka sisältää runsaan salaattipöydän ja herkulliset pääruoat. Voit valita buffetista tai lautasannoksina tarjottavista vaihtoehdoista. Tämä monipuolisuus takaa, että jokainen löytää jotain mieleistään.

Erityisesti suosittelemme kokeilemaan meidän À la carte -listamme klassikoita, jotka ovat saaneet inspiraationsa suomalaisista raaka-aineista ja stadilaisesta paikalliskulttuurista. Listaltamme löytyy myös Sävelen Tapakset, Sandwiches & Burgers sekä tietenkin herkulliset jälkiruoat. Näin varmistamme, että lounashetkesi on aina nautinnollinen ja täynnä makuelämyksiä.

Rento ja viihtyisä ilmapiiri

Ravintolamme ilmapiiri on suunniteltu rentoutumiseen ja nautiskeluun. Sisustuksemme yhdistää modernin ja perinteisen tyylin, mikä luo kodikkaan ja viihtyisän tunnelman. Meille on tärkeää, että asiakkaamme tuntevat olonsa tervetulleiksi ja voivat nauttia lounaastaan rauhassa.

Historiallinen miljöö ja huolella valitut sisustuselementit tekevät ravintolastamme paikan, jossa voi unohtaa arjen kiireet ja keskittyä nauttimaan hyvästä ruoasta ja seurasta. Olitpa sitten tulossa yksin, ystävien tai perheen kanssa, meillä on tilaa kaikille.

Erikoiskahvit ja juomavalikoima

Lounaan jälkeen voit nauttia erikoiskahveistamme, jotka ovat täydellinen päätös herkulliselle aterialle. Meillä on myös laaja valikoima oluita, mielenkiintoisia viinejä ja laadukkaita cocktaileja. Juomavalikoimamme on suunniteltu täydentämään ruokalistamme antimia ja tarjoamaan asiakkaillemme monipuolisia makuelämyksiä.

Erityisesti suosittelemme kokeilemaan paikallisia oluita ja viinejä, jotka tuovat esiin suomalaisen juomakulttuurin parhaat puolet. Näin voit nauttia lounaastasi kokonaisvaltaisesti ja tutustua samalla uusiin makuihin.

Helppo saavutettavuus ja mukavat palvelut

Ravintolamme sijaitsee keskeisellä paikalla Hakaniemen torin laidalla, mikä tekee siitä helposti saavutettavan niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla. Läheisyydessä on myös runsaasti pysäköintitilaa, joten vierailu meillä on vaivatonta.

Meille voit tulla syömään tai lasilliselle, varauksella tai ilman. Haluamme tarjota asiakkaillemme joustavat palvelut ja mukavan kokemuksen joka kerta. Tervetuloa nauttimaan lounasta Kallion Säveleen, jossa historiallinen miljöö ja herkullinen ruoka kohtaavat!