Sävelen herkullinen lounas tarjolla arkisin

Miksi valita lounaspaikaksi Kallion Sävel?

Kun etsit täydellistä lounaspaikkaa Helsingin sydämessä, meidän kortteliravintolamme tarjoaa sekä maittavan että monipuolisen vaihtoehdon. Sijaintimme Hakaniemen torin kupeessa tekee meistä helposti saavutettavan niin paikallisille kuin kaupungissa vierailevillekin. Lounaamme koostuu laadukkaista, lähialueiden tuottajilta hankituista raaka-aineista, mikä takaa tuoreuden ja ensiluokkaisen maun.

Arkisin tarjoilemme lounasta, joka sisältää runsaan salaattipöydän ja vaihtuvia lämpimiä ruokia buffetista. Voit valita päivän annoksen tai nauttia monipuolisesta buffetistamme, joka on suunniteltu tyydyttämään niin lihan ystävien kuin kasvissyöjienkin toiveet.

Monipuolinen menu jokaiseen makuun

Ymmärrämme, että jokaisella ruokailijalla on yksilöllinen maku, ja olemme pyrkineet luomaan lounasmenun, joka palvelee monia makumieltymyksiä. Tarjolla on päivittäin vaihtuvia liha-, kala- ja kasvisvaihtoehtoja, jotka valmistetaan huolella ja ammattitaidolla. Tämä tarkoittaa, että voit aina löytää jotain uutta ja herkullista kokeiltavaksi. Lisäksi, jos kaipaat lounaaseesi pientä ekstraa, meiltä löytyy myös erikoiskahveja ja jälkiruokia, jotka kruunaavat ateriasi. Olipa valintasi sitten täyteläinen espresso tai suussa sulava leivonnainen, meiltä löytyy jotain jokaiseen hetkeen.

Haluamme pitää lounastarjontamme elävänä ja kiinnostavana. Siksi lounaslistamme vaihtuu päivittäin, jotta jokainen viikko voi tarjota jotain uutta ja jännittävää, mikä kannustaa kokeilemaan erilaisia makuja ja ruokalajeja.

Ympäristö, jossa on helppo viihtyä

Lounaan nauttiminen ei ole vain ruokailua, vaan myös kokemus. Siksi olemme panostaneet ravintolamme ilmapiiriin, joka yhdistää historiallisen miljöön moderniin mukavuuteen. Arena-talossa sijaitseva ravintolamme tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön, jossa voit rentoutua ja nauttia lounaastasi kiireettömästi.

Olipa kyseessä nopea lounastauko kesken työpäivän tai pidempi lounashetki ystävien seurassa, meidän ravintolamme tarjoaa täydelliset puitteet. Viihtyisä sisustus ja ystävällinen palvelu takaavat, että jokainen vierailu meillä on nautinnollinen.

Tervetuloa herkuttelemaan!

Nyt kun tiedät, mitä kaikkea Kallion Sävel tarjoaa lounasaikaan, on aika kokea se itse. Olet lämpimästi tervetullut nauttimaan herkullisesta lounaastamme arkisin. Ei ole väliä, tuletko yksin vai ystävien kanssa, meillä on aina tarjolla lämmin vastaanotto ja maistuvia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Älä unohda, että meillä voit aina poiketa myös vain lasilliselle – olipa kyseessä sitten viini, olut tai virkistävä cocktail. Nähdään pian Kallion Sävelessä!