Yksityistilaisuudet

Suunnitellaan juuri teille sopiva tilaisuus legendaarisessa Kallion Sävelessä

Kallion Sävel sijaitsee keskellä Helsingin uutta ravintolakeskittymää, Hakaniemen torin laidalla, Hakaniemen Kauppahallia vastapäätä. Miljöö on historiallinen, sillä Lars Sonckin suunnittelema asuin- ja liikerakennus, Arena-talo, on rakennettu jo 1920-luvulla, ja mm. Arena-teatteri on toiminut talossa vuodesta 1929!
Ravintola Sävel avattiin vuonna 2003 ja remontoitiin alkuvuodesta 2024 nykyiseen muotoonsa. Hakaniemen torin historia helsinkiläisten keskeisenä markkinapaikkana, suomalaiset raaka-aineet ja stadilainen paikalliskulttuuri toimivat innoittajinamme. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota vieraillemme herkullisia makuelämyksiä, sekä viihtyisän ympäristön rentoutumiseen ja nautiskeluun, kotimaisen musiikin tunnelmissa.

 

Järjestämme parvellamme juhlia toiveittesi mukaan 20-45 hengelle. Parvella pöydät ovat erikseen ja tilan voi jakaa kahteen osaan verholla, jolloin takatilan saa 20 hengelle. Suunnitellaan yhdessä teille sopiva menukokonaisuus pöytiintarjoiltuna taikka seisova pöytä keittiömme herkuilla. Pyydä tarjous sähköpostitse ja räätälöimme mielellämme teille sopivan kokonaisuuden.: info@kallionsavel.fi

Lisää infoa saa puhelimitse numerosta: 0400 265692

 

Tervetuloa!

 

 

 

RYHMÄMENU EHDOTUS KESÄ 2024