Vaihtuva lounaslista Hakaniemessä

Päivittäin vaihtuvat herkut Hakaniemen sydämessä

Hakaniemi on tunnettu vilkkaasta torielämästään ja kulttuurisesta monimuotoisuudestaan. Me Kallion Sävelessä haluamme tarjota asiakkaillemme aina jotain uutta ja jännittävää, minkä vuoksi lounaslistamme vaihtuu päivittäin. Tämä mahdollistaa sen, että voimme hyödyntää tuoreimpia ja kauden parhaita raaka-aineita, tuoden pöytään aina parasta mahdollista makua.

Lounaamme koostuu monipuolisista vaihtoehdoista, jotka sopivat niin lihansyöjille kuin kasvissyöjillekin. Voit nauttia herkullisista kotiruokalounaista, jotka tarjoillaan sekä buffetissa että lautasannoksina. Jokainen päivä on uusi mahdollisuus maistaa jotain ainutlaatuista!

Paikallisuus ja laatu ensisijalla

Meille on tärkeää, että käytämme mahdollisimman paljon lähialueen tuottajien raaka-aineita. Tämä ei ainoastaan tue paikallista taloutta, vaan myös takaa ruokiemme tuoreuden ja laadun. Käytämme ruoanlaitossamme perinteisiä menetelmiä yhdistettynä moderniin twistiin, mikä tuo esille raaka-aineiden parhaat puolet. Tämä näkyy erityisesti lounaslistallamme, joka on suunniteltu kunnioittamaan suomalaisia makuja ja sesongin tarjontaa.

Koe Hakaniemen historiallinen miljöö

Ravintolamme sijaitsee historiallisessa Arena-talossa, joka on itsessään nähtävyys. Rakennuksen ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja alueen rikas historia luovat täydellisen ympäristön rentouttavalle lounashetkelle. Täällä voit paitsi nauttia maistuvasta ruoasta, myös uppoutua Helsingin historialliseen tunnelmaan. Kutsu ystäväsi tai kollegasi lounaalle ja kokekaa yhdessä Hakaniemen ainutlaatuinen ilmapiiri. Meillä on ilo tarjota teille paitsi herkullista ruokaa, myös miellyttävä ja inspiroiva ympäristö keskustelulle ja yhdessäololle. Tervetuloa!